USLOVI NAJMA

Uslovi najma
Opšti uslovi najma

OPŠTI USLOVI NAJMA

Minimum 21 godina starosti. Minimum 3 godine posedovanja vozačke dozvole i obavezno na uvid. Obavezna identifikacija – lična karta ili pasoš na uvid. Bez depozita, a kilometraža je ograničena do 250km/dan. Za svaki dodatni kilometar se naplaćuje po 0,15€ po pređenom kilometru.

DUŽINA NAJMA

Minimalna dužina najma je 1 dan (24 časa). Vreme preuzimanja i vraćanja vozila trebaju biti isti, uz toleranciju od 60 minuta zakašnjenja. Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaručivanja novog dana najma vozila.

Mogućnost najma vozila na više meseci uz dogovor. Mogućnost produženja najma uz obavezan dolazak kod nas, radi produženja ugovora zbog odgovornosti.

PLAĆANJE I DEPOZIT

Kod nas možete iznajmiti vozilo i platiti prilikom preuzimanja vozila. Možete izabrati način plaćanja koji vam najviše odgovara – kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Diners, Amex), uplatom na račun (za pravna lica) ili gotovinom. BEZ DEPOZITA!

Preuzimanje i vraćanje vozila

Kod nas možete preuzeti i vratiti vozilo u našoj poslovnici, ali ako to ne odgovara vašem rasporedu, nudimo mogućnost dostave i preuzimanja vozila na lokaciji koju ste odabrali. Ako vam treba fleksibilnost u preuzimanju i vraćanju vozila, nudimo opciju za preuzimanje i vraćanje izvan radnog vremena uz doplatu. Takođe, u Srbiji je moguć jednosmerni najam uz dogovor i dodatnu naknadu.

Za međunarodne putnike, nudimo mogućnost jednosmernog međunarodnog najma uz dodatnu naknadu, koja zavisi o udaljenosti. Kako bismo osigurali vašu sigurnost i zadovoljstvo, potrebno je potpisati obrazac o stanju vozila prilikom preuzimanja i vraćanja, te vam savetujemo da pregledate vozilo zajedno s našim službenikom.

Plaćanje I depozit
Plaćanje I depozit 01
Osiguranje kombi vozila
Policijski zapisnik

OSIGURANJE KOMBI VOZILA

Ovo osiguranje NE POKRIVA štete nastale u unutrašnjosti vozila, oštećenje točkova i guma, slomljen i /ili izgubljen ključ, štete nastale tankanjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno ili nepažnjom. U slučaju ovih oštećenja, klijent je odgovoran za plaćanje punog iznosa štete prilikom vraćanja vozila. Ukoliko vam je potrebno dodatno osiguranje, kontaktirajte nas!

POLICIJSKI ZAPISNIK

Kako bismo zaštitili naše klijente i naš vozni park, ističemo da je policijski zapisnik obavezan u svim slučajevima oštećenja ili krađe vozila, bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Čak i u situacijama kada klijent nije bio prisutan prilikom oštećenja vozila, npr. na parkingu, potrebno je sačiniti policijski zapisnik. Ukoliko se zapisnik ne sačini, pun iznos štete ili krađe biće naplaćen od strane klijenta. Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i pitanja u vezi sa osiguranjem naših vozila.

 

POSTUPCI U SLUČAJU NEZGODE

U slučaju nezgode, oštećenja ili krađe vozila, klijent je dužan da sledi sledeće korake:

– ODMAH obavesti nas i policiju o događaju i prati njihove instrukcije.
– Zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći ili događaju.
– Popuni izveštaj o nesreći / oštećenju prilikom vraćanja vozila.
– Napiše kratku izjavu opisujući uzroke i okolnosti u kojima se dogodila nesreća / oštećenje.

ZABRANE I NEOVLAŠĆENO UPRAVLJANJE VOZILOM

– Strogo je zabranjeno upravljanje vozilom pod uticajem alkohola, droga ili lekova. U ovim situacijama, osiguranje neće važiti i klijent će biti odgovoran za punu štetu/krađu vozila.
– Samo lice koje je navedeno kao vozač u ugovoru o najmu može upravljati iznajmljenim vozilom. U slučaju potrebe, dozvoljeno je dodavanje do dva dodatna vozača uz naše prethodno odobrenje prilikom preuzimanja vozila.

– Iznajmljeno vozilo može koristiti samo osoba koja je upisana u ugovor o najmu kao vozač. Zabranjeno je dati vozilo na korišćenje neovlašćenim licima, bez našeg prethodnog odobrenja. U slučaju da se dogodi šteta ili krađa vozila, osiguranje NE VAŽI, te će klijentu biti naplaćen pun iznos štete/krađe.

Postupci u slučaju nezgode
Zabrane I neovlašćeno upravljanje vozilom

Uslovi najma

Trudimo se da naši uslovi budu zadovoljavajući i da odgovaraju svima, koji žele da iznajme kombi vozilo kod nas. Nismo od firmi koje zahtevaju i previše od svojih klijenata.

Scroll to Top