Peugeot Boxer 2.2HDI L2H2

peugeot box 2019 037 fr 2

Dizajn i Dimenzije Peugeot Boxer 2.2HDI L2H2

   • Peugeot Boxer Mk3 je komercijalni teretni kombi koji je dostupan u različitim konfiguracijama, uključujući različite dužine i visine karoserije.

   • Karoserija je obično moderna i funkcionalna, sa visokim krovom koji omogućava veći teretni prostor i povećava funkcionalnost vozila.

  Motori i Performanse:

    • Ovaj model je opremljen različitim benzinskim i dizel motorima, pružajući različite nivoe snage i efikasnosti.

    • Performanse motora variraju u zavisnosti od izabrane opcije, ali Peugeot Boxer Mk3 je obično sposoban za nosivost tereta i vožnju u različitim uslovima.

   Unutrašnjost i Kabina:

     • Kabina Peugeot Boxer Mk3 je dizajnirana da bude funkcionalna i udobna za vozača i putnike.

     • Sedala su obično udobna za duže vožnje, a kabina nudi dobar pregled i ergonomski raspored komandi.

     • Unutrašnji prostor nudi različite opcije za organizaciju tereta i skladištenje.

    Tehnologija i Sigurnost:

      • Ovaj model nudi različite tehničke karakteristike, uključujući infotainment sisteme i klimatizaciju.

      • Sigurnosne karakteristike uključuju ABS, airbagove i sisteme za kontrolu trakcije, a postoje i opcionalne sigurnosne funkcije kao što su senzori za parkiranje i kamera za vožnju unazad.

     Praktičnost i Upotreba:

       • Peugeot Boxer Mk3 je popularan izbor za preduzeća i prevoznike zbog svoje sposobnosti za prevoz tereta i različitih profesionalnih potreba.

       • Veliki teretni prostor i visok krov omogućavaju lakše utovarivanje i istovarivanje tereta.

       • Ovaj model je prilagodljiv i može se opremiti različitim dodacima i prilozima kako bi bolje odgovarao specifičnim potrebama kupaca.

      Peugeot Boxer Mk3 je značajan igrač u komercijalnom transportu i logistici i nudi mnogo prednosti profesionalnim korisnicima. Njegova moderna unutrašnjost, raznovrsna ponuda dimenzija i opcija motora, kao i napredne tehničke karakteristike, čine ga popularnim izborom za prevoz tereta širom sveta.

      Peugeot Boxer je svestrano i pouzdano kombi vozilo koje je kroz godine postalo popularno zbog svoje sposobnosti za prevoz tereta i putnika. Evo opsiranog pregleda Peugeot Boxer kombija, uključujući njegovu istoriju, verzije karoserije, dimenzije, motore i najčešće primene:

      Istorija:

      Peugeot Boxer se prvi put pojavio na tržištu 1994. godine kao deo saradnje između Peugeota, Fiata i Citroëna. Ovaj kombi je bio deo serije vozila poznatih kao „Sevel Nord“ vozila, proizvedenih u Francuskoj. Od tada je Boxer prošao kroz nekoliko generacija i redizajna, kontinuirano se unapređujući u smislu performansi, udobnosti i praktičnosti.

      Verzije Karoserije:

      Peugeot Boxer se nudi u različitim verzijama karoserije kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika:

      1. Panel Van (Furgon): Ovo je osnovna verzija Boxera, prilagođena za prevoz tereta. Ima zatvorenu tovarnu površinu bez bočnih prozora, često sa dvojnim vratima na zadnjem delu za lakše utovarivanje i istovarivanje.

      2. Minibus: Boxer se može konfigurisati kao minibus za prevoz putnika. Ova verzija ima prostranu unutrašnjost sa sedištima za putnike i obično se koristi za prevoz putnika na kraće i duže relacije.

      3. Šasija sa Kabinom (Chassis Cab): Ova verzija Boxera ima praznu tovarnu površinu na zadnjem delu i kabina za vozača i putnike na prednjem delu. Ovo vozilo može biti osnova za različite nadogradnje i specijalne svrhe, kao što su ambulantne službe ili vozila za izgradnju.

      4. Kipujući Tovar (Tipper): Verzija sa kipujućim tovarom omogućava efikasno istovarivanje tereta kao što su pesak, šljunak ili otpad.

      Dimenzije:

      Dimenzije Peugeot Boxer kombija zavise od verzije karoserije, a mogu varirati u dužini, visini i širini. Evo nekoliko općih dimenzija za Boxer:

      • Dužina: Varira od oko 4.96 metara do preko 6 metara, zavisno o verziji karoserije.
      • Visina: Može biti niska, srednja ili visoka, zavisno o potrebama korisnika.
      • Širina: Oko 2.05 metara bez bočnih ogledala.

      Tovarni prostor varira u zavisnosti od dimenzija i verzije vozila.

      Motori:

      Peugeot Boxer je opremljen različitim motorima, uključujući dizel motore različitih snaga. Snaga motora može varirati u rasponu od oko 110 konjskih snaga (81 kW) do preko 160 konjskih snaga (118 kW), u zavisnosti o verziji motora.

      Najčešće Primene:

      Peugeot Boxer ima široku primenu u mnogim industrijama i sektorima, uključujući:

      • Dostavu i kurirske usluge.
      • Građevinsku industriju za prevoz materijala i opreme.
      • Turizam i prevoz putnika.
      • Komercijalne flote za prevoz tereta.
      • Poljoprivredu za prevoz useva i opreme.
      • Servisne i tehničke kompanije za mobilne radne jedinice.
      • Hitne službe za prevoz medicinskih i hitnih intervencijskih ekipa.

      Peugeot Boxer je prepoznatljiv po svojoj pouzdanosti, robustnosti i prilagodljivosti različitim potrebama poslovanja i industrija. Njegova višenamenska priroda čini ga popularnim izborom među vlasnicima preduzeća i prevoznicima širom sveta.

      Peugeot Boxer je popularno komercijalno vozilo koje ima široku primenu širom sveta u raznim sektorima i industrijama. Njegova prilagodljivost i pouzdanost čine ga popularnim izborom za poslovne svrhe. Evo nekoliko glavnih oblasti gde Peugeot Boxer ima široku primenu u svetu komercijalnih vozila:

      1. Dostava i Kurirske Usluge: Peugeot Boxer se često koristi za dostavu paketa i pošiljki. Kurirske kompanije i dostavne službe cene ovaj kombi zbog njegove prostrane unutrašnjosti i mogućnosti prilagođavanja za prevoz različitih vrsta tereta.

      2. Građevinska Industrija: Boxer je popularan među građevinskim preduzećima zbog svoje sposobnosti za prevoz građevinskog materijala, alatki i radnika na gradilištima. Verzije sa kipujućim tovarom takođe su korisne za efikasno istovarivanje tereta na gradilištu.

      3. Turizam i Prevoz Putnika: Kao minibus, Peugeot Boxer se koristi za prevoz turista, putnika na aerodromima i turističkih grupa. Opremljen je komfornim sedištima i prostornom unutrašnjošću.

      4. Poljoprivreda: U poljoprivredi, Boxer se koristi za prevoz poljoprivrednih proizvoda, opreme i radnika na farmama. On omogućava transport svežih proizvoda sa farmi do tržišta i prodavnica.

      5. Servisne Usluge: Servisne i tehničke kompanije koriste Boxer za pružanje usluga na terenu. Kombi vozila se često pretvaraju u mobilne radne jedinice sa svim potrebnim alatima i opremom.

      6. Hitne Službe: Peugeot Boxer se koristi u hitnim službama, kao što su ambulante i vatrogasne službe, za brz transport medicinskih ekipa i opreme na mesta nesreća i hitnih intervencija.

      7. Komercijalne Flote: Mnoge kompanije i preduzeća koriste Peugeot Boxer kao deo svojih komercijalnih flota za prevoz tereta, dostavu, i druge poslovne potrebe.

      8. Mobilne Radne Jedinice: Boxer se često koristi kao osnova za izgradnju specijalizovanih vozila kao što su kamperi, laboratorijska vozila, i vozila za terenski rad.

      Peugeot Boxer je poznat po svojoj snazi, prostranosti i prilagodljivosti različitim svrhama. To ga čini izuzetno važnim i korisnim vozilom u svetu komercijalnih vozila, podržavajući razne industrije i sektore u njihovim svakodnevnim operacijama.

       

      Mreža servisa za Peugeot kombi vozila u Srbiji obuhvata brojne ovlašćene servisne centre i dilere koji pružaju usluge održavanja, popravki i podrške vlasnicima Peugeot vozila. Ovi servisi su raspoređeni širom Srbije kako bi zadovoljili potrebe vlasnika Peugeot kombi vozila. Evo nekoliko informacija o mreži servisa Peugeot vozila u Srbiji:

      1. Ovlašćeni Servisni Centri: Peugeot ima više ovlašćenih servisnih centara u većim gradovima širom Srbije, uključujući Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i druge. Ovi servisni centri su opremljeni specijalizovanom opremom i obučenim tehničarima za održavanje i popravke Peugeot vozila, uključujući Peugeot Boxer kombi vozila.

      2. Originalni Delovi: Ovlašćeni servisi obično koriste originalne Peugeot delove, što je važno za očuvanje kvaliteta i pouzdanosti vozila. Originalni delovi obično dolaze sa garancijom i osiguravaju da vaše vozilo ostane u dobrom stanju.

      3. Redovno Održavanje: Peugeot kombi vozila zahtevaju redovno održavanje kako bi ostala u optimalnom stanju. Ovlašćeni servisi nude usluge redovnog servisiranja, zamene ulja, zamene filtera, pregleda kočnica, i druge potrebne procedure.

      4. Popravke i Servisiranje: Ako imate bilo kakve probleme sa vašim Peugeot kombijem, ovlašćeni servisi će moći da dijagnostikuju i poprave probleme. To uključuje popravke motora, menjača, električnih sistema, kočnica i drugih delova vozila.

      5. Servisne Ponude: Ovlašćeni servisi često nude različite servisne ponude i pakete, uključujući i servisne pakete za održavanje koji vam mogu pomoći da planirate troškove održavanja vašeg vozila.

      6. Vizualna Inspekcija i Test Vožnja: Servisi takođe pružaju vizualnu inspekciju vozila i test vožnju kako bi proverili da li postoji bilo kakav problem koji zahteva popravku ili zamenu.

      Za tačne informacije o ovlašćenim servisima Peugeot kombi vozila u Srbiji, uključujući njihove lokacije i kontakte, preporučujem da posetite zvaničnu web stranicu Peugeot Srbija ili kontaktirate Peugeot predstavnika u Srbiji. Takođe možete direktno kontaktirati najbliži Peugeot diler ili servisni centar kako biste dobili informacije o njihovim uslugama i radnom vremenu.

       
       
       

      50 peugeot boxer euro 6 1024x683 1

      Ostavite komentar

      Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

      Scroll to Top