Peugeot Boxer 2.2HDI L2H2

peugeot box 2019 037 fr 2

Dizajn i Dimenzije Peugeot Boxer 2.2HDI L2H2

  • Peugeot Boxer Mk3 je komercijalni teretni kombi koji je dostupan u različitim konfiguracijama, uključujući različite dužine i visine karoserije.

  • Karoserija je obično moderna i funkcionalna, sa visokim krovom koji omogućava veći teretni prostor i povećava funkcionalnost vozila.

Motori i Performanse:

  • Ovaj model je opremljen različitim benzinskim i dizel motorima, pružajući različite nivoe snage i efikasnosti.

  • Performanse motora variraju u zavisnosti od izabrane opcije, ali Peugeot Boxer Mk3 je obično sposoban za nosivost tereta i vožnju u različitim uslovima.

Unutrašnjost i Kabina:

  • Kabina Peugeot Boxer Mk3 je dizajnirana da bude funkcionalna i udobna za vozača i putnike.

  • Sedala su obično udobna za duže vožnje, a kabina nudi dobar pregled i ergonomski raspored komandi.

  • Unutrašnji prostor nudi različite opcije za organizaciju tereta i skladištenje.

Tehnologija i Sigurnost:

  • Ovaj model nudi različite tehničke karakteristike, uključujući infotainment sisteme i klimatizaciju.

  • Sigurnosne karakteristike uključuju ABS, airbagove i sisteme za kontrolu trakcije, a postoje i opcionalne sigurnosne funkcije kao što su senzori za parkiranje i kamera za vožnju unazad.

Praktičnost i Upotreba:

  • Peugeot Boxer Mk3 je popularan izbor za preduzeća i prevoznike zbog svoje sposobnosti za prevoz tereta i različitih profesionalnih potreba.

  • Veliki teretni prostor i visok krov omogućavaju lakše utovarivanje i istovarivanje tereta.

  • Ovaj model je prilagodljiv i može se opremiti različitim dodacima i prilozima kako bi bolje odgovarao specifičnim potrebama kupaca.

Peugeot Boxer Mk3 je značajan igrač u komercijalnom transportu i logistici i nudi mnogo prednosti profesionalnim korisnicima. Njegova moderna unutrašnjost, raznovrsna ponuda dimenzija i opcija motora, kao i napredne tehničke karakteristike, čine ga popularnim izborom za prevoz tereta širom sveta.

Peugeot Boxer je svestrano i pouzdano kombi vozilo koje je kroz godine postalo popularno zbog svoje sposobnosti za prevoz tereta i putnika. Evo opsiranog pregleda Peugeot Boxer kombija, uključujući njegovu istoriju, verzije karoserije, dimenzije, motore i najčešće primene:

Istorija:

Peugeot Boxer se prvi put pojavio na tržištu 1994. godine kao deo saradnje između Peugeota, Fiata i Citroëna. Ovaj kombi je bio deo serije vozila poznatih kao „Sevel Nord“ vozila, proizvedenih u Francuskoj. Od tada je Boxer prošao kroz nekoliko generacija i redizajna, kontinuirano se unapređujući u smislu performansi, udobnosti i praktičnosti.

Verzije Karoserije:

Peugeot Boxer se nudi u različitim verzijama karoserije kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika:

 1. Panel Van (Furgon): Ovo je osnovna verzija Boxera, prilagođena za prevoz tereta. Ima zatvorenu tovarnu površinu bez bočnih prozora, često sa dvojnim vratima na zadnjem delu za lakše utovarivanje i istovarivanje.

 2. Minibus: Boxer se može konfigurisati kao minibus za prevoz putnika. Ova verzija ima prostranu unutrašnjost sa sedištima za putnike i obično se koristi za prevoz putnika na kraće i duže relacije.

 3. Šasija sa Kabinom (Chassis Cab): Ova verzija Boxera ima praznu tovarnu površinu na zadnjem delu i kabina za vozača i putnike na prednjem delu. Ovo vozilo može biti osnova za različite nadogradnje i specijalne svrhe, kao što su ambulantne službe ili vozila za izgradnju.

 4. Kipujući Tovar (Tipper): Verzija sa kipujućim tovarom omogućava efikasno istovarivanje tereta kao što su pesak, šljunak ili otpad.

Dimenzije:

Dimenzije Peugeot Boxer kombija zavise od verzije karoserije, a mogu varirati u dužini, visini i širini. Evo nekoliko općih dimenzija za Boxer:

 • Dužina: Varira od oko 4.96 metara do preko 6 metara, zavisno o verziji karoserije.
 • Visina: Može biti niska, srednja ili visoka, zavisno o potrebama korisnika.
 • Širina: Oko 2.05 metara bez bočnih ogledala.

Tovarni prostor varira u zavisnosti od dimenzija i verzije vozila.

Motori:

Peugeot Boxer je opremljen različitim motorima, uključujući dizel motore različitih snaga. Snaga motora može varirati u rasponu od oko 110 konjskih snaga (81 kW) do preko 160 konjskih snaga (118 kW), u zavisnosti o verziji motora.

Najčešće Primene:

Peugeot Boxer ima široku primenu u mnogim industrijama i sektorima, uključujući:

 • Dostavu i kurirske usluge.
 • Građevinsku industriju za prevoz materijala i opreme.
 • Turizam i prevoz putnika.
 • Komercijalne flote za prevoz tereta.
 • Poljoprivredu za prevoz useva i opreme.
 • Servisne i tehničke kompanije za mobilne radne jedinice.
 • Hitne službe za prevoz medicinskih i hitnih intervencijskih ekipa.

Peugeot Boxer je prepoznatljiv po svojoj pouzdanosti, robustnosti i prilagodljivosti različitim potrebama poslovanja i industrija. Njegova višenamenska priroda čini ga popularnim izborom među vlasnicima preduzeća i prevoznicima širom sveta.

Peugeot Boxer je popularno komercijalno vozilo koje ima široku primenu širom sveta u raznim sektorima i industrijama. Njegova prilagodljivost i pouzdanost čine ga popularnim izborom za poslovne svrhe. Evo nekoliko glavnih oblasti gde Peugeot Boxer ima široku primenu u svetu komercijalnih vozila:

 1. Dostava i Kurirske Usluge: Peugeot Boxer se često koristi za dostavu paketa i pošiljki. Kurirske kompanije i dostavne službe cene ovaj kombi zbog njegove prostrane unutrašnjosti i mogućnosti prilagođavanja za prevoz različitih vrsta tereta.

 2. Građevinska Industrija: Boxer je popularan među građevinskim preduzećima zbog svoje sposobnosti za prevoz građevinskog materijala, alatki i radnika na gradilištima. Verzije sa kipujućim tovarom takođe su korisne za efikasno istovarivanje tereta na gradilištu.

 3. Turizam i Prevoz Putnika: Kao minibus, Peugeot Boxer se koristi za prevoz turista, putnika na aerodromima i turističkih grupa. Opremljen je komfornim sedištima i prostornom unutrašnjošću.

 4. Poljoprivreda: U poljoprivredi, Boxer se koristi za prevoz poljoprivrednih proizvoda, opreme i radnika na farmama. On omogućava transport svežih proizvoda sa farmi do tržišta i prodavnica.

 5. Servisne Usluge: Servisne i tehničke kompanije koriste Boxer za pružanje usluga na terenu. Kombi vozila se često pretvaraju u mobilne radne jedinice sa svim potrebnim alatima i opremom.

 6. Hitne Službe: Peugeot Boxer se koristi u hitnim službama, kao što su ambulante i vatrogasne službe, za brz transport medicinskih ekipa i opreme na mesta nesreća i hitnih intervencija.

 7. Komercijalne Flote: Mnoge kompanije i preduzeća koriste Peugeot Boxer kao deo svojih komercijalnih flota za prevoz tereta, dostavu, i druge poslovne potrebe.

 8. Mobilne Radne Jedinice: Boxer se često koristi kao osnova za izgradnju specijalizovanih vozila kao što su kamperi, laboratorijska vozila, i vozila za terenski rad.

Peugeot Boxer je poznat po svojoj snazi, prostranosti i prilagodljivosti različitim svrhama. To ga čini izuzetno važnim i korisnim vozilom u svetu komercijalnih vozila, podržavajući razne industrije i sektore u njihovim svakodnevnim operacijama.

 

Mreža servisa za Peugeot kombi vozila u Srbiji obuhvata brojne ovlašćene servisne centre i dilere koji pružaju usluge održavanja, popravki i podrške vlasnicima Peugeot vozila. Ovi servisi su raspoređeni širom Srbije kako bi zadovoljili potrebe vlasnika Peugeot kombi vozila. Evo nekoliko informacija o mreži servisa Peugeot vozila u Srbiji:

 1. Ovlašćeni Servisni Centri: Peugeot ima više ovlašćenih servisnih centara u većim gradovima širom Srbije, uključujući Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i druge. Ovi servisni centri su opremljeni specijalizovanom opremom i obučenim tehničarima za održavanje i popravke Peugeot vozila, uključujući Peugeot Boxer kombi vozila.

 2. Originalni Delovi: Ovlašćeni servisi obično koriste originalne Peugeot delove, što je važno za očuvanje kvaliteta i pouzdanosti vozila. Originalni delovi obično dolaze sa garancijom i osiguravaju da vaše vozilo ostane u dobrom stanju.

 3. Redovno Održavanje: Peugeot kombi vozila zahtevaju redovno održavanje kako bi ostala u optimalnom stanju. Ovlašćeni servisi nude usluge redovnog servisiranja, zamene ulja, zamene filtera, pregleda kočnica, i druge potrebne procedure.

 4. Popravke i Servisiranje: Ako imate bilo kakve probleme sa vašim Peugeot kombijem, ovlašćeni servisi će moći da dijagnostikuju i poprave probleme. To uključuje popravke motora, menjača, električnih sistema, kočnica i drugih delova vozila.

 5. Servisne Ponude: Ovlašćeni servisi često nude različite servisne ponude i pakete, uključujući i servisne pakete za održavanje koji vam mogu pomoći da planirate troškove održavanja vašeg vozila.

 6. Vizualna Inspekcija i Test Vožnja: Servisi takođe pružaju vizualnu inspekciju vozila i test vožnju kako bi proverili da li postoji bilo kakav problem koji zahteva popravku ili zamenu.

Za tačne informacije o ovlašćenim servisima Peugeot kombi vozila u Srbiji, uključujući njihove lokacije i kontakte, preporučujem da posetite zvaničnu web stranicu Peugeot Srbija ili kontaktirate Peugeot predstavnika u Srbiji. Takođe možete direktno kontaktirati najbliži Peugeot diler ili servisni centar kako biste dobili informacije o njihovim uslugama i radnom vremenu.

 
 
 

50 peugeot boxer euro 6 1024x683 1

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top